Главная » Статьи » Каталог статей

Побілка стелі на кухні

Побілка стелі на кухніПобілка, цей спосіб знайомий практично всім. І хоча число нових технологій все росте, цей традиційний спосіб зустрічається досить часто. Хоча раніше, це був єдиний варіант, відокрем стелі в нашій країні. Хочеться сказати, що зараз це не найоптимальніший і економічний спосіб ремонту стелі, можна знайти набагато довговічніші і надійніші варіант обробки.

Якщо нічого непередбаченого не станеться (наприклад, затоплення сусідами), крейдяне покриття прослужить вам від 5 і більше років.

Дуже ретельно потрібно поставитися до побілки підстави, так багато дефекти дуже важко приховати. Для цього, на першому етапі необхідно зашпаклювати тріщини і вирівняти виступи і западини. Потім готуємо вапняковий розчин. Щоб збільшити стійкість забарвлення, можна додати сіль, а господарське мило вб'є бактерії і зменшить розмноження комах.

Кілька рецептів приготування.

Дрібно рубаємо мило, заливаємо окропом і чекаємо повного розчинення. Додаємо 1-2 столові ложки оліфи. Окремо змішуємо 2 кг вапна з 5 літрами води, і вливаємо туди мильний розчин. Ретельно перемішуємо.

Цей спосіб більш распостраненний.2 кг вапна розвести в 4 літрах холодної води, дотримуючись обережності, тому вапно виділяє тепло і бризкає. У літрі окропу розчинити 5 ст.ложек солі, ретельно переміщати. Долити воду до утворення 10 літрів. Процідити і додати 300 гр.красящего речовини.

Далі, видаляємо пил з поверхні і змочуємо водою. Потім наносимо перший шар вапна, після висихання, наносять другий стій. Якщо залишаються сліди від кисті, значить розчин дуже густий, і його потрібно розвести. А якщо залишаються крупинки, розчин погано проціджений, потрібно повторити цю процедуру.

Можна купити і готову побілку, для якої не потрібно спеціально готувати поверхню, а її перевагою є більш висока міцність.

Вибір за вами!

Лазерные комплексы - резка металла. Резка и гибка металла.

Дивіться також:

Категория: Каталог статей | Добавил: Csaba (26.09.2012)
Просмотров: 3926 | Рейтинг: 0.0/0